Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: https://elviatger.cat.

Galetes

No tinc coneixement de l’ús de galetes per part de cap pluguin usat en aquesta web en el moment d’escriure aquest text. Tot i això, és cert que el sistema utilitzat (WordPress) permet l’ús de galetes en alguns serveis i per tant les circumstàncies poden canviar amb el temps i possibles futures actualitzacions.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web poden arribar a incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Amb qui compartim les vostres dades

No compartim dades de forma intencionada. Cal tenir en compte les mateixes prevencions mencionades en els apartats anteriors respecte WordPress i els elements incrustats de tercers.